26/5/13

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2012-13) ΚΥΠΕΛΛΟ 1-3 GIFs

Τελικός κυπέλλου και οι γαύροι είπαν να αφήσουν το στίγμα τους για τα καλά σε αυτή τη ποδοσφαιρική χρονιά. Ο αστέρας τρίπολης μπήκε δυνατά, προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, αλλά και πάλι στο 69' έφτασε να βάλει γκολ, ο Μανιάτης όμως, με βοηθούς τους διαιτητές (ήταν 5 όπως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια), κατάφερε να κρατήσει το σκορ εκεί. Κεφαλιά ο Σανκαρέ, ο Μανιάτης απλώνει χέρι, κόβει τη μπάλα στη γραμμή και το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά. Αντί για κόκκινη και πέναλτυ! Το θεϊκό: ο Μανιάτης να φωνάζει ότι δεν έκανε τίποτα. Μπήκε και αυτός στο ρόλο του γαύρου. Γιατί ρόλος είναι: μόλις πάνε σε άλλες ομάδες ή αποσύρονται, ξαφνικά τα βλέπουν και τα κρίνουν όλα κανονικά, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Όταν παίζουν στο γαύρο όμως...κλεψιά, πουστιά και απατεωνιά...
Και επειδή ο κόσμος δεν αηδίασε αρκετά και ας είχαν προηγηθεί τα μπουρδέλα με γκολ του Τζιμπούρ 1-2 στη παράταση, λίγο πριν το τέλος, ο αστέρας τρίπολη με Ράγιος μπήκε στη περιοχή του γαύρου, του έγινε πέναλτυ (τράβηγμα), δεν δόθηκε τίποτα και στη συνέχεια της φάσης, πήρε πέναλτυ ο Αμπντούν για το γαύρο, για να γίνει το τελικό 1-3. Αγνά και ολυμπιακά! Πάντα έτσι, μόνο έτσι!!! Αυτοί είναι!
Όσο για τους γαύρους που δήλωσαν αργότερα ότι δεν θελαν τέτοιο κύπελλο, ότι έπρεπε να το πάρει ο αστέρας, ότι δεν είναι έτσι ο ολυμπιλαγός, κτλ, δύο λογάκια μόνο: πούστηδες υπάνθρωποι, που έχετε σαπίσει κάθε κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πάνω από 15 χρόνια κλέβεται τους πάντες, χωρίς ντροπή και χωρίς τσίπα, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Στο πάτο σας όλα τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα! Όλοι ξέρουν πως τα πήρατε, όλοι έχουν μια ανάμνηση παράγκας από εσάς, όλοι σας σιχαίνονται! Δώστε πίσω τα κλεμένα, αυτοκτονήστε μόνοι σας και τότε ίσως κάποιος σας συγχωρήσει. Με δηλώσεις και ανακοινώσεις, δεν σας λυπάτε κανείς.

Το χέρι-πέναλτυ του Μανιάτη.
Ξεκάθαρη οπτική γωνία ο διαιτητής.


Το πέναλτυ του Φέισα στη παράταση. Τίποτα...


Στη συνέχεια της προηγούμενης φάσης,
ο γαύρος κερδίζει πέναλτυ που άνετα δίνεται φάουλ εκτός περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...