25/11/11

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ - ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Είναι το μότο της εποχής μας: κάνε το χαζό και μην λες τίποτα. Χτυπάνε το διπλανό σου, κλέβουν το διπλανό σου, σκοτώνουν το διπλανό σου: Μη λες τίποτα!
Η βλακεία του να κοροϊδεύουμε τους γύρω μας και να προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο, αυτή η βλακεία που έφτασε τη χώρα μέχρι εδώ, η ίδια βλακεία συνεχίζει να καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
ΑΡΔ, δημοσιοκάφροι, υπαλληλάκια της πλάκας, άνθρωποι μικροί, φθηνοί και τιποτένιοι, στην προσπάθειά τους να γλείψουν τον θρήνο και το γαυροσύστημα που υπηρετούν και τους συντηρεί, κλείνουν τα μάτια τους στην αλήθεια και παρουσιάζουν «τα δικά τους».
Μετά από ποιόν περιμένει ο απλός φίλαθλος να υποστηριχτεί όταν υπάρχει αδικία; που θα βρει το δίκιο του και ποιος θα είναι ο αντικειμενικός που θα κρίνει το σωστό και το λάθος;;;
Στο παιχνίδι Ντόρτμουντ-γαύρος, έπειτα από κόρνερ, αμυντικός των Γερμανών κάνει χέρι, ο διαιτητής δίνει άουτ και τα γαυράκια διαμαρτύρονται για πέναλτυ. Ο διαιτητής συμβουλεύεται τον βοηθό του και δίνει επιθετικό φάουλ του γαύρου στον αμυντικό των Γερμανών. Δηλαδή το χέρι δεν έγινε, αφού προηγήθηκε το επιθετικό φάουλ. Πώς μεταφέρθηκε αυτό από τους Έλληνες ΑΡΔ;;;
Σφαγή του ολυμπιλαγού, κλοπή, καθαρό πέναλτυ που δεν δόθηκε. Ακόμα και στη τηλεόραση, οι σχολιαστές του αγώνα δεν είπαν την αλήθεια και υποστήριξαν ότι έγινε πέναλτυ! Πρωτοσέλιδα και αθλητικά sites συνέχισαν την παραπληροφόρηση και πες πες πες, το ψέμα έγινε η κοινή αλήθεια.
Προχτές στο Μαρσέιγ-γαύρος, ο Μιραλάς έκανε χέρι μέσα στη περιοχή του ολυμπιλαγού, αλλά ο διαιτητής λανθασμένα έδωσε φάουλ υπέρ της Μαρσέιγ έξω από τη περιοχή. Ο σχολιαστής του αγώνα δυσκολεύτηκε ο καημένος και είπε μάλλον είναι το χέρι μέσα στη περιοχή και άλλαξε θέμα. Οι εφημερίδες και τα αθλητικά sites κάναν το κορόιδο και θάψανε τη φάση. Όλα καλά, το ξεχάσανε. Ναι, την έσκισε, κτλ στους τίτλους τους οι ΑΡΔ.
Αυτή είναι η ελληνική δημοσιογραφία. Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Μια κόκκινη πραγματικότητα, μια οφθαλμαπάτη, που την προσαρμόζουνε όπως επιθυμούν τα αφεντικά τους...


Έτσι δεν πάμε πουθενά μαλάκες...Κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλό σας και παραμυθιάστε το προβατολαό σας. Όταν θα φτάσουμε στο τέρμα, κοιτάξτε στο καθρέπτη για τους φταίχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...