27/3/11

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2010-11) 1-2 GIFs ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Μία βδομάδα πριν το γαύρος-ΠΑΟ, οι πουτάνας γιοί παίζανε στη Σαλονίκη. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έκανε το «κομμάτι» του και ο θρήνος πέρασε αλώβητος από το Βικελίδης, που είχε χρόνια να κερδίσει.
Ο νευρικός Ibagaza διαμαρτυρήθηκε μια φορά έντονα και ο Σιδηρόπουλος του έκανε παρατήρηση. Ξαναδιαμαρτυρήθηκε έντονα και πήρε κίτρινη στο 26'. Από εκεί και μετά είχαμε «μόνο» τα ακόλουθα...

Τάκλιν μπροστά στο διαιτητή για κίτρινη, ούτε φάουλ!


Χέρι με πρόθεση, δόθηκε φάουλ, γαργάρα η κίτρινη, ξανά!

Φυσικά ο Σιδηρόπουλος βοήθησε και αλλού, γιατί τα τσεκούρια του γαύρου είναι αρκετά...

Φουστέρ τάκλιν στον αστράγαλο, ούτε φάουλ!


Αβραάμ προβολή, ούτε καν φάουλ!


Μοντέστο και Ραούλ Μπράβο συναγωνίζονται στα φάουλ, με τον Μπράβο να κερδίζει, φάουλ δόθηκε, αλλά η κίτρινη έγινε πάλι γαργάρα!

Έτσι πέρασε ο γαύρος από την έδρα του άρη, έτσι ο Ιμπαγάσα δεν πήρε κόκκινη κάρτα και αγωνίστηκε στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟ την επόμενη αγωνιστική και φυσικά έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ του γαύρου.
Έτσι γίνεται πάντα, χρόνια τώρα. Με πασοκ, νδ, δντ, σεισμούς, τσουνάμια, με όλα έτσι...Δεν χρειάζεται να είναι πέναλτυ υπέρ του γαύρου ή το «κόψιμο» κάποιας φάσης των αντιπάλων με μαϊμού offside. Πολλές φορές αυτές οι διαιτησίες είναι χρησιμότερες. Εκεί που άλλες ομάδες θα παίζανε με 10 ή 9 παίκτες, που θα έχαναν για μερικές αγωνιστικές κάποιους βασικούς τους, εκεί ο θρήνος «συνεχίζει»...Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα είναι...Κασέτες ακούσαμε, cds ακούσαμε, τίποτα δεν γίνεται...
Πάρτε κι ένα ωραίο σκουληκάκι, έτσι για το χαλάρωμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...